ОГОЛОШЕННЯ! У Луцькому НТУ впродовж 18.05 – 20.05.2020 р. проводитиметься дистанційно акредитаційна експертиза освітньої програми «Харчові технології», спеціальності 181 Харчові технології, ОС бакалавр.

ОГОЛОШЕННЯ!

У Луцькому національному технічному університеті впродовж 18.05 – 20.05.2020 р. проводитиметься дистанційно акредитаційна експертиза освітньої програми «Харчові технології», спеціальності 181 Харчові технології, ОС бакалавр.

 

Згідно з програмою роботи відбудеться відкрита зустріч експертної групи з усіма бажаючими в режимі відеоконференції (ID 32846)

 

18 травня 2020 р. о 16.20 – 17.00.

Запрошуємо на зустріч усіх зацікавлених учасників освітнього процесу

Підключення до конференції Zoom:

 https://us04web.zoom.us/j/71071742984?pwd=aWhZT3VqTWVvOEwxQitkT1VJdG1QUT09

 

Ідентифікатор конференції: 710 7174 2984

Пароль: 2020