Як хліб буде, то і все буде!

1 T

Вже не перший раз підприємства Луцька запросили на екскурсіюстудентів факультету бізнесу Луцького НТУ. Молоді люди мають можливість ледьне щотижня відвідувати цікаві виробництва провідних підприємств м. Луцька та області. 18 березня 2014 року гостинно  длямагістрів спеціальностей «Маркетинг», «Економіка підприємства», «Логістика» та «Управління інноваційною діяльністю» відкрило свої двері ПАТ «Теремно Хліб».

Разом з двома керівниками –  заст. декана факультету бізнесу Надією Хвищун та доцентом кафедри економіки та підприємництва ЮлієюВолинчук  — студенти змогли побачити, як виготовляються хлібобулочні вироби, які так любить кожна людина.

2 TВиявляється, ПАТ «Теремно Хліб» є найбільшим підприємством у Волинськійобласті, забезпечуюючи  хлібом не лишем. Луцьк, а й інші міста та села нашого регіону. Щодня підприємство, яке працюу чотири зміни, має змогу виготовляти близько 130 тонн хлібобулочних виробів. Результат - хліб на столах волинян завжди свіжий!

6 TНезважаючи на те, що старе обладнання було замінене новим, а самевиробництво модернізоване, приємним залишається той факт, що рецептура хліба не змінилася. Крім того, на ПАТ «Теремно Хліб» здійснюється строгий контроль за якістю сировини, зокрема муки.Як зазначила заступник директора з виробництва Валентина Момот, якщо мука не має достатньої клейковини, то смачний хліб виготовити не можливо. Тому при першій підозрі на неякіснумуку, товариство повертає її мукомелам. А, оскільки підприємство має перевірених постачальників, на щастя, такі випадки трапляються дуже рідко,.

Асортимент ПАТ «Теремно Хліб» за роки існування підприємства значно розширився. Якщо спочатку налічувалося дванадцятьвидів продукції, сьогодні — їх більше шістдесяти. Окрім хліба, товариство випускає величезне розмаїття булочок з різними начинками, круасани, печиво та короваї…

3 NСтуденти мали змогу також побачити процес упакування хліба. Пані Момот розповіла, що упаковка ПАТ «Теремно Хліб» також є унікальною, яка проявляється у тому, що кожна упаковка містить малюнок вишивки  – це специфічний волинський візерунок. Пакувальна машина має потужність3600 упаковок / годину. Зазначимо, що упаковка значно продовжує термін зберігання хлібобулочних виробів: якщо термін зберігання звичайного батону становить 24 год., то запакований виріб може зберігатися вдвічі довше.

4 TПриємновразила студентів можливістьпродегустувати щойно випечений хліб. Додамо: смак свіжого гарячого хліба просто неможливо порівняти ні з чим іншим. Також спробували й гаряче печиво «Вушка», яке є одним з найпопулярніших серед продукції товариства.

На завершення надзвичайно цікавої екскурсії Пані Момот повідомила чудову новину: вже за деякий жителі міста матимуть змогу придбати та скуштувати пасху, асортимент якої цього року знову ж розширився. Це, звичайно, не може приємно не радувати.

Висловлюємо щиру подяку керівництву ПАТ «Теремно Хліб» та особисто Момот В. С. за можливість відвідати підприємство, а також за цікаву та пізнавальну екскурсію. Завжди цікаво побачити, як виготовляється те, що кожна людина споживає щодня, а ще приємніше, коли люди, які працюють на підприємстві є висококваліфікованими спеціалістами, які віддані своїй справі усім серцем та душею. 

Динько

група МКм — 51