НОВИНИ КАФЕДРИ

НОВИНИ КАФЕДРИ  

У Луцькому НТУ розмовляли про булінг
Шановні студенти першого та другого курсу спеціальності «Харчові технології» (тьюторіум)
Відомі ресторатори та підприємці про те, як вдосконалити навчання у Луцькому НТУ

Нові підходи і пропозиції: випускники Луцького НТУ вдосконалюють освітні програми

Сучасне лабораторне обладнання та інноваційні технології у Луцькому НТУ
Студентів ознайомили з основними принципами академічної доброчесності
Викладачі та студенти кафедри ТОПВ пройшли базовий курс з НАССР

Обговорення освітніх програм спеціальності 181 Харчові технології

У Луцькому НТУ вебінар з процесу виготовлення емульгованих продуктів
Розпочато серію семінарів з вдосконалення освіти Луцького НТУ

Управління ризиками з харчової безпеки в умовах сьогодення

Сомельє як професія: онлайн зустріч у Луцькому НТУ

Здобуття Soft skills студентами спеціальності Харчові технології
Неформальна освіта в сфері інтелектуальної власності

Лекція від виробничника для студентів спеціальності Харчові технології

Смачні та корисні фріпси: науково-дослідна робота студентів харчової промисловості

Результати обговорення ОП «Харчові технології та ресторанне господарство» на кафедрі ТОПВ Луцького НТУ

Громадське обговорення освітніх програм на кафедрі ТОПВ Луцького НТУ

Студенти Луцького НТУ створили рецептуру смачнющих фрипсів з насінням льону